Konzultáció

Bizonytalan, esetleg döntésképtelen vagy az életedben? Szeretnéd lenyugtatni zaklatott lelked? Az akadályok és nehézségek miatt azt vetted észre, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás? Nem találod a megoldást problémádra? Egy megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan szinte már misztikus erőre lenne szükséged?

Felajánlom támogató módszeremet, mely egy több alkalmas személyközpontú konzultáció.

Munkám során az aktív figyelemre, az elfogadásra, a hitelességre és az empátiára helyezem a hangsúlyt. A hozott témával kapcsolatban kísérlek a megértés és a megoldás felé.

Azoknak lehet hasznos ez a lehetőség, akik szeretnének támaszt és megértést kapni kapcsolati (pl.: családi rendszer), életvezetési, beilleszkedési nehézségekkel kapcsolatos, munkahelyi és más, számukra fontos kérdésekben.

Ez a lehetőség olyan élethelyzetekben tud fontos támaszt nyújtani, amikor bizonytalan, esetleg döntésképtelen helyzetbe kerülsz, ezáltal lelkileg nehéz helyzetben „ücsörögsz”, vagy úgy érzed az életed egy útvesztő melyben eltévedtél és egyedül vagy, nem találod a kiutat.

Nyerd vissza otthonos egyensúlyodat az életedbe.

Segíthetek:

• boldogulni a bizonytalanság, a káosz, a félelem és a túlterheltség közepette,
• elérni legmerészebb céljaidat, vágyaidat, álmaidat,
• visszaszerezni az időt, a teret és a szabadságot az életedben lévő lehetőségeidben.

Azzal küszködsz, hogy egyensúlyt teremtsél munkád, családi életed, szabadidőd egészséged és belső lelki jólLÉTED között? Értem! Nem a te hibád! Azért vagyok itt, hogy segítsek! Segítek megtalálni a “Sikeres kiÚT” kulcsát a jelenlegi helyzeted egyszerű és gyors megoldásához.

Találkozóink elvezetnek oda, ahová szeretnél eljutni – és még azon is túlra.

“Most Te, egyedül Te vagy a fontos” - és nem vagy egyedül!

Mire számíthatsz a személyes konzultáció során?

Elfogadás

Te olyan vagy amilyen, és annak örülhetsz, hogy mellettem éppen ilyen lehetsz, mert nem akarlak megváltoztatni.

Megértés

Egy olyan ítélkezés nélküli, együttérző segítségre, ahol a tisztelet és a figyelem gondoskodását megtalálod az őrlődéseid és vívódásaid közepette.

Biztonság

Szabadon és nyíltan beszélhetsz bármiről, ami éppen foglalkoztat vagy terhel.

Tisztánlátás

arról, hogy merre tartasz az életben – család, párkapcsolat, munka, egészség, önmagad – és pontosan hogyan is jutottál el odáig, milyen lehetőségeid vannak.

Feszültségoldás

A munkahelyi terhelés, magánéleti kihívások, felhalmozódott teendők, tesi-lelki-szellemi kimerültség okozta stressz és feszültség kioldására!

Megerősítés

A benned meglévő motiváló, biztonságot adó, támogató erőforrásaidra, melyre most igazán szükséged lesz.

Alkalmazkodó­képesség

Nyomást, a viszontagságokat és a változás okozta bizonytalanságot rugalmasan tudd kezelni, lenyugodjon zaklatott lelked.

Eltávolítás

Minden önértékelést, megfelelést és túlterheltséget kiváltó dolognak a kitisztítására annak érdekében, hogy teljes mértékben jelen lehess az életedben, és végre a számodra fontos dolgokkal tudj foglalkozni.

Felépülésre

hogy, azzá a személlyé tudj válni, aki nyugodt, kiegyensúlyozott, harmonikus az életében.

Egészségre

Mentális, lelki, testi és szellemi szinten mely kihat a szűkebb és tágabb környezetedre, kapcsolataidra – legyen szó magánéletedről vagy a munkádról.

Területeim:

Egészséges emberek számára nyújtok életvezetési és problémamegoldási tanácsadói, mentorálási, segítői tevékenységet végzős diák - Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia tanszékének Mentálhigiénés Segítő szakember jelöltje vagyok

Cégvezetői, vezetői élethelyzetek 2003 óta vannak saját vállalkozásaim

Szülői élethelyzetek, pár- és családi kapcsolatok.

Mozaikcsaládban élek 3 gyermekkel.

Életmód tanácsadás, mentorálás.

2010 óta személyi edző és táplálkozási szakértő vagyok

A rendőrségi múltam [17 év] tapasztalatával és szakértelmével várom azokat, akik bűncselekményekkel kapcsolatos traumákkal, krízisekkel, esetleg öngyilkossággal kapcsolatos helyzetekben találják magukat. Emellett szeretettel fogadom a rendvédelmi szervekben dolgozókat és azok hozzátartozóit is.

Ismerd meg problémád által hozzám vezérelt életed, lényed, sorsod egybefonódó finom szövetét!

Belsőnk megismerése és önmagunk jól és jóra használása kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtaláljuk a helyünket az életben és felelős, értékes létezőkké váljunk a világban. Az önazonosság, az értékek és a szív alapú célképzetek segítenek abban, hogy vigyázzunk az életre és értelmet találjunk benne Önmaguknak.

A személyes problémákból a Homing konzultációkon keresztüli önmagunkhoz vezetés lehetőséget ad arra, hogy megértsük, hol a helyünk a világban, és így helyre kerüljünk életünkben is. Az életünk újra hasznos és értékes lesz, amennyiben felismerjük és kihasználjuk a bennünk lévő erőforrásokat és képességeket.

Az életünk minősége és boldogsága azon múlik, hogy megtettünk-e mindent, ami tőlünk telik ahhoz, hogy az életünket “szolgáljuk” és védelmezzük. Egyedül senki nem boldogul, hiszen az élethez is két ember kell, például az anya és a magzat, akik egymásra vigyázva vállalnak kettős felelősséget. Egy adott pillanatban két megélés létezik: szülés és születés, az anya vigyázz a születendő lényre a szülés során, a születendő lény vigyázz a szülő anyára.

A megtartó kapcsolatok és a testünk, amelyben lakunk, mind részei annak, ahogyan mi magunkkal vagyunk. Bátran nyitni a jövő felé, reménykedni a jobb holnapban, és elfogadni, hogy ami ma van, holnap már talán nem lesz, fontos ahhoz, hogy az élet élni akarjon rajtunk keresztül.

Az életnek és önmagunknak adott jelentés, valamint az elintézetlen dolgok megnyilvánulása, mind részei annak a folyamatnak, amelyben hozzásegítjük magunkat a normál működéshez.Önmagunk és belső világunk megismerése, valamint a jövőbe vetett hit és remény, kulcsfontosságúak ahhoz, hogy harmonikus és teljes életet éljünk.

Együtt indulunk el ezen a csodálatos önmagadhoz vezető utazáson!

Egy személyre szabott konzultációval segítek Számodra felfedezni a belső erődet és megtalálni a helyed az életedben, mely most még úgy tűnhet, mintha egy bonyolult labirintus útvesztője. A konzultációk során veled leszek, hogy biztonságban végig vezesselek ezen az úton, hogy átláthatóbbá és könnyebbé tegyem számodra az életed kihívásait.

A konzultációk során:

1

Rávilágítok az elintézetlen dolgokra, amelyek megakadályozhatnak a boldogulásban, és megmutatom, hogyan segítheted hozzá magad a normál működéshez.

2

Megerősítjük benned a hitet a jövődbe, hogy bátran és biztonságban tudj nyitni felé, hiszen minden nap új lehetőségeket és változást hoz.

3

Megtanulhatod, hogyan alkalmazkodj a változásokhoz, és hogyan teremtsd meg a boldog és harmonikus életet, amire vágysz.

4

Együtt dolgozunk azon, hogy az életed minőségét javítsuk, és megtaláld az egyensúlyt a különböző életterületek között

Itt az idő, jelentkezz személyes konzultációra most, és kezd el építeni a boldogabb, teljesebb életet!

Az élet élni akar rajtad keresztül, és én a Homing Konzultáción keresztül itt vagyunk, hogy segítsek Számodra megtalálni a hozzá vezető utat.

Kérj, személyre szabott útmutatót önmagadhoz, az életedhez, a problémáid megoldásához és válj valamivel többé, mint aki most vagy!

Jelentkezési űrlap

Írd meg nekem, miben lehetek segítségedre!

Először jársz itt? Még nem beszéltünk? Első alkalom INGYENES!

Egyszeri 30 perces almat biztosítok INGYEN. Miért? Pont azért, hogy megismerjük egymást és a szükségleteidet.


Katona Zoltán mentálhigiénés szemléletű életmód és életvezetési tanácsadó, mentor