Homing “diéta” avagy az önirányitás ereje

Szeretném számodra összefoglalni mit és jelent a Homing “DIÉTA” azaz – az önirányitás ereje

1.) A diéta általánosságban és tudományosan egy olyan rendszeresen folytatott tevékenység jelent, amely a szervezet számára szükséges “dolgokat” tartalmazza.

2.) A testi diéta a fizikai egészségre összpontosít, amely magában foglalja az élelmiszerek és a fizikai aktivitás kombinációját, hogy elérje a testi egészséget és a kívánt testformát.

3.) A mentális diéta a lelki egészségre összpontosít, amely magában foglalja a pozitív gondolkodást, szemléletmódot, a stresszkezelést és a meditációt, hogy javítsa a mentális egészséget.

4.) A lelki diéta a személyiségfejlődésre összpontosít, amely magában foglalja az érzelmi intelligencia fejlesztését, a kapcsolatok javítását, a lelki rugalmasságot és a spirituális gyakorlatokat, hogy javítsa az életminőséget.

5.) A szellemi diéta a szellemi fejlődésre összpontosít, amely magában foglalja a tanulást, a kreativitást és a szellemi kalandokat, hogy javítsa a szellemi egészséget.

6.) A “Homing” diéta az önirányítás erejének megjelenése, amely magában foglalja a testi, mentális, lelki és szellemi diéták összehangolását, hogy elérje a személy teljes életminőségét és boldogságát. Az önirányítás erejének jelentése abban rejlik, hogy a személy saját életét és egészségét irányítja, hogy elérje a kívánt eredményeket összehangolva minden szinten.

7.) A Homing diéta az ember önirányításának erejét jelenti, amely segít a személynek egyéni szinten is a saját életét és jólétét irányítani. A Homing diéta segít az embernek az életminőség javításában, a boldogság elérésében és a spirituális fejlődésben. Végezetül,

8.) A Homing diéta elősegíti az egyén önbecsülését és önbizalmát, valamint javítja a mentális és lelki egészséget. A Homing diéta segít a személynek a belső értékek és célok megtalálásában és azok megvalósításában.

Összefoglalva, a Homing diéta olyan összefoglaló kifejezés, amely az önirányítás erejét jelenti az egészséges életmód kialakításában.

A Homing diéta segíti számodra a saját életed és jóléted irányítani, valamint javítja a mentális, lelki, testi, szociális és szellemi területeidet.

Katona Zoltán
Életmód és életvezetési tanácsadó

Kérdésed várom: info@homing.hu 

Shop: https://www.shop.homing.hu/

Értékeld a bejegyzést

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (13 szavazat, átlag: 4,77 az 5-ből)
Loading...

Itt is megtalálsz minket

Oszd meg másokkal is

Facebook
Email

Szólj hozzá te is

Teák
Kásák
Almaecet
Könyvek

Ne állj meg itt!

Még több poszt

Az igazi változás nem jön erőfeszítés nélkül

Az emberek gyakran azt hiszik, hogy a fogyással járó életmódváltás gyors és könnyű lehet. Elhitetik magukkal, hogy egy csodás tea vagy egy varázslatos gyógynövényes almecet képes lesz megoldani minden gondjukat. Azonban a valóságban még a leghatékonyabb tea vagy almaecet is csak egy eszköz, egy mankó a súlycsökkenés útján. Egy tea akkor lehet a segítségünkre ha hinni kezdünk a benne rejlő lehetőségekben és elkötelezzük magunkat a folyamatos fogyasztása mellett. Nem elegendő egyszer-egyszer elfogyasztani és reménykedni a csodában. Ahhoz, hogy valódi változást érjünk el, felelősséget kell vállalnunk saját magunkért és a testünkért. Vállalnunk kell azt is, hogy mindent megteszünk az eredmény érdekében, beleértve a tea vagy például a gyógynövényes almaecet fogyasztását és a megfelelő életmódbeli változásokat is. A valóság az, hogy bármilyen

Olvasd tovább »

Így lehetséges

Üdvözöllek az egyik legizgalmasabb utazáson, amelyre valaha elindultál. Egy olyan útra hívlak most téged, ahol a lehetőségek határtalanok és ahol a tested és a szellemed is a legmagasabbra tör. Hogy miért? Mert te, igen, te magad vagy a saját életed kulcsa. A belső erőd, az eltökéltséged és az akaratod képesek a leghihetetlenebb eredmények elérésére is. A súlycsökkentés nem csak a testi változásról szól. Az az utazás, amelyen most elindulsz, az önfejlesztés és az önmegvalósítás útja is egyben. Sokan azt gondolják, hogy a fogyás csupán egy külső változás. Pedig sokkal többről szól. Arról, hogy a tested milyen üzenetet közvetít a világ felé, és hogy te mennyire érzed jól magad a bőrödben. A Homing nem csak egy egyszerű diétára vagy edzésprogramra hív.

Olvasd tovább »

A csillagjegyek szerepe a testi-lelki egészségben

Az asztrológia, mint az égi jelenségek és az emberi élet közötti összefüggések tanulmányozása, több ezer éves múltra tekint vissza. Kezdetben az élet minden aspektusát befolyásolta, legyen szó természetfeletti jelenségekről, háborúkról, betakarításról vagy egyéni sorsokról. Az asztrológia az emberiség történetének része, és az évszázadok során képes volt megtartani relevanciáját, még akkor is, ha formája és használata jelentősen megváltozott. A táplálkozás, a diéta és az egészség központi kérdések modern társadalmunkban. A tudományos fejlődésnek köszönhetően egyre jobban megértjük, hogyan befolyásolja az étrendünk a testi és lelki egészségünket. Az egészséges táplálkozás szerepe a betegségek megelőzésében, a hosszú és minőségi élet biztosításában vitathatatlan. Az asztrológia és a táplálkozás kapcsolata első látásra talán szokatlannak tűnhet, de sokan úgy vélik, hogy a kettő összekapcsolása új és inspiráló

Olvasd tovább »

Ahol az élet ízei találkoznak érzéseinkkel

Üdvözlek Kedves Olvasóm! Ma egy olyan különleges helyről szeretnék beszélni, amely minden otthon szíve: a konyha. Ez a helyiség, amelyet gyakran csak ételkészítési területként tekintünk, valójában sokkal többet jelent. A konyha a szeretet, a kreativitás és a kapcsolatok területe, ahol az élet legízletesebb pillanatai jönnek létre. A konyha varázslatos hely, ahol mindannyiunknak lehetősége nyílik a kreativitás megélésére. Ahogyan egy régi romaní szólás is mondja: “A főzés szeretetet ad, és azt adja, aki szeret.” Ez a terület az otthonunkban lehetőséget nyújt a kifejezésre, felfedezésre és a szeretet megosztására. Ezenkívül a konyha a jólét helyszíne is, ahol a tápláló és egészséges ételeket készítjük, amelyek hozzájárulnak testi és lelki egészségünkhöz. Engedjél meg egy történetet, ami segít érzékeltetni a konyha igazi lényegét. Egy fiatal

Olvasd tovább »

Többet adni többet ér?

Miközben az emberek az egészséges étkezésről, az élelmiszerek szennyeződéseiről és a fenntartható gazdálkodásról beszélnek, egy rejtett probléma észrevétlenül, de hatalmas hatással bír az egészségünkre: az ételek túlzott adagmérete. A fogyasztói társadalom és az élelmiszeripar egymásra hatása hozta létre ezt a jelenséget, mely globálisan hozzájárul az elhízás és a krónikus betegségek terjedéséhez. Visszatekintve az elmúlt néhány évtizedre, látható, hogy az éttermekben és otthonainkban szolgált adagok jelentősen megnőttek. Ennek az oka nem más, mint az élelmiszeripar folyamatos nyomása és az a marketingfilozófia, mely szerint „többet adni többet ér”. Az emberi agy ösztönösen több élelmet akar bevinni, ha több van a tányérján. Az élelmiszeripar pedig ezt kihasználva ad nagyobb adagokat, hiszen így több terméket tudnak eladni. Vegyünk egy konkrét példát. Gondoljunk bele, mikor

Olvasd tovább »

Az érzelmek, érzések és az étellel kapcsolatos gondolataink hatalma

A bulgur és a rizs esete Mindenki ismeri azt az érzést, amikor a hosszú és fárasztó nap után hazaérkezik, és már nincs ereje főzni. Így volt Éva is a minap. Hazaér, ránézett az órára, és tudta, nincs ideje megfőzni azt a fránya bulgurt. Ehelyett neki is rizst kellett ennem mint a gyerekeinek. Nem volt ideje magára főzni.  Az emberben ilyenkor olyan érzések törnek fel, mint a csalódottság, az elégedetlenség, sőt, talán a tehetetlenség is. Ezen érzéseinket gyakran további gondolatok is kísérik, például a bulgurt finomabb, táplálóbb, és jobban megéri enni, mint a rizst. De vajon ez igaz? És ha igen, akkor miért van az, hogy hiába eszünk bulgurt a rizs helyett, mégis hízunk? Az ételekkel kapcsolatos gondolataink és érzéseink, valójában

Olvasd tovább »
%d bloggers like this: