Jó, hogy itt vagy! Már vártalak!

Bizonytalan, esetleg döntésképtelen vagy az életedben? Szeretnéd lenyugtatni zaklatott lelked? Az akadályok és nehézségek miatt azt vetted észre, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás? Nem találod a megoldást problémádra? Egy megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan szinte már misztikus erőre lenne szükséged? 

Felajánlom támogató módszeremet, mely egy több alkalmas személyközpontú konzultáció.

Munkám során az aktív figyelemre, az elfogadásra, a hitelességre és az empátiára helyezem a hangsúlyt. A hozott témával kapcsolatban kísérlek a megértés és a megoldás felé.

Azoknak lehet hasznos ez a lehetőség, akik szeretnének támaszt és megértést kapni kapcsolati (pl.: családi rendszer), életvezetési, beilleszkedési nehézségekkel kapcsolatos, munkahelyi és más, számukra fontos kérdésekben.

Ez a lehetőség olyan élethelyzetekben tud fontos támaszt nyújtani, amikor bizonytalan, esetleg döntésképtelen helyzetbe kerülsz, ezáltal lelkileg nehéz helyzetben „ücsörögsz”, vagy úgy érzed az életed egy útvesztő melyben eltévedtél és egyedül vagy, nem találod a kiutat. 

Nyerd vissza otthonos egyensúlyodat az életedbe. 

Segíthetek…

…boldogulni a bizonytalanság, a káosz, a félelem és a túlterheltség közepette,

…elérni legmerészebb céljaidat, vágyaidat, álmaidat,

…visszaszerezni az időt, a teret és a szabadságot az életedben lévő lehetőségeidben.

Azzal küszködsz, hogy egyensúlyt teremtsél munkád, családi életed, szabadidőd egészséged és belső lelki jólLÉTED között?

Értem! Nem a te hibád! Azért vagyok itt, hogy segítsek!

Segítek megtalálni a “Sikeres kiÚT” kulcsát a jelenlegi helyzeted egyszerű és gyors megoldásához.

Találkozóink elvezetnek oda, ahová szeretnél eljutni – és még azon is túlra.

 “Most Te, egyedül Te vagy a fontos” – és nem vagy egyedül!

Mire számíthatsz a személyes konzultáció során?

1.) Elfogadásra

Te olyan vagy amilyen, és annak örülhetsz, hogy mellettem éppen ilyen lehetsz, mert nem akarlak megváltoztatni.

2.) Megértésre

Egy olyan ítélkezés nélküli, együttérző segítségre, ahol a tisztelet és a figyelem gondoskodását megtalálod az őrlődéseid és vívódásaid közepette.

3.) Biztonságra

mert, szabadon és nyíltan beszélhetsz bármiről, ami éppen foglalkoztat vagy terhel.

4.) Tisztánlátásra

arról, hogy merre tartasz az életben – család, párkapcsolat, munka, egészség, önmagad – és pontosan hogyan is jutottál el odáig, milyen lehetőségeid vannak.

5.) Feszültségoldásra

a munkahelyi terhelés, magánéleti kihívások, felhalmozódott teendők, tesi-lelki-szellemi kimerültség okozta stressz és feszültség kioldására!

6.) Megerősítésre

a benned meglévő motiváló, biztonságot adó, támogató erőforrásaidra, melyre most igazán szükséged lesz.  

7.) Alkalmazkodóképességre

hogy a nyomást, a viszontagságokat és a változás okozta bizonytalanságot rugalmasan tudd kezelni, lenyugodjon zaklatott lelked.

8.) Eltávolításra

minden önértékelést, megfelelést és túlterheltséget kiváltó dolognak a kitisztítására annak érdekében, hogy teljes mértékben jelen lehess az életedben, és végre a számodra fontos dolgokkal tudj foglalkozni.

9.) Felépülésre

hogy, azzá a személlyé tudj válni, aki nyugodt, kiegyensúlyozott, harmonikus az életében.

10.) Egészségre

mentális, lelki, testi és szellemi szinten mely kihat a szűkebb és tágabb környezetedre, kapcsolataidra – legyen szó magánéletedről vagy a munkádról. 

Területeim:

Ismerd meg problémád által hozzám vezérelt életed, lényed, sorsod egybefonódó finom szövetét! 

Belsőnk megismerése és önmagunk jól és jóra használása kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtaláljuk a helyünket az életben és felelős, értékes létezőkké váljunk a világban. Az önazonosság, az értékek és a szív alapú célképzetek segítenek abban, hogy vigyázzunk az életre és értelmet találjunk benne Önmaguknak.

A személyes problémákból a Homing konzultációkon keresztüli önmagunkhoz vezetés lehetőséget ad arra, hogy megértsük, hol a helyünk a világban, és így helyre kerüljünk életünkben is. Az életünk újra hasznos és értékes lesz, amennyiben felismerjük és kihasználjuk a bennünk lévő erőforrásokat és képességeket.

Az életünk minősége és boldogsága azon múlik, hogy megtettünk-e mindent, ami tőlünk telik ahhoz, hogy az életünket “szolgáljuk” és védelmezzük. Egyedül senki nem boldogul, hiszen az élethez is két ember kell, például az anya és a magzat, akik egymásra vigyázva vállalnak kettős felelősséget. Egy adott pillanatban két megélés létezik: szülés és születés, az anya vigyázz a születendő lényre a szülés során, a születendő lény vigyázz a szülő anyára. 

A megtartó kapcsolatok és a testünk, amelyben lakunk, mind részei annak, ahogyan mi magunkkal vagyunk. Bátran nyitni a jövő felé, reménykedni a jobb holnapban, és elfogadni, hogy ami ma van, holnap már talán nem lesz, fontos ahhoz, hogy az élet élni akarjon rajtunk keresztül.

Az életnek és önmagunknak adott jelentés, valamint az elintézetlen dolgok megnyilvánulása, mind részei annak a folyamatnak, amelyben hozzásegítjük magunkat a normál működéshez. Önmagunk és belső világunk megismerése, valamint a jövőbe vetett hit és remény, kulcsfontosságúak ahhoz, hogy harmonikus és teljes életet éljünk.

Együtt indulunk el ezen a csodálatos önmagadhoz vezető utazáson!

Egy személyre szabott konzultációval segítek Számodra felfedezni a belső erődet és megtalálni a helyed az életedben, mely most még úgy tűnhet, mintha egy bonyolult labirintus útvesztője. A konzultációk során veled leszek, hogy biztonságban végig vezesselek ezen az úton, hogy átláthatóbbá és könnyebbé tegyem számodra az életed kihívásait. 

A konzultációk során: 

Itt az idő, jelentkezz személyes konzultációra most, és kezd el építeni a boldogabb, teljesebb életet! Az élet élni akar rajtad keresztül, és én a Homing Konzultáción keresztül itt vagyunk, hogy segítsek Számodra megtalálni a hozzá vezető utat. 

Kérj, személyre szabott útmutatót önmagadhoz, az életedhez, a problémáid megoldásához és válj valamivel többé, mint aki most vagy!


Jelentkezés:

zoltan@homing.hu

+36703878702


helyszín: 

Online

Eger, Hadnagy út 6. 

Budapest, Villányi út 55, 1118


Katona Zoltán vagyok aki az embert szolgálja és az életet védve élteti.

1998 óta küldetésemnek érzem, hogy: 

Célom, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem azokat az eszközöket, ismereteket, termékeket amelyek révén az önirányítás erejével, boldogabbá és teljesebbé válhat életük. Meggyőződésem, hogy a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai egészség, és odafigyelésre, törődésre éppúgy szüksége van.

Szolgáltatásainkkal, programjainkkal és eseményeinkkel szeretnénk elősegíteni a testi – lelki egyensúly megtalálását, és a stressz csökkentését.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy az “önirányítás ereje” eljusson mindenkihez, aki segítségre szorul. Az élet kihívásai elől nem lehet elmenekülni, de én itt vagyok, hogy támogassam azokat, akik erőt szeretnének meríteni a nehézségekkel való megküzdésben.

Tudom, hogy a változás nem történik meg egyik napról a másikra, de meggyőződésem, hogy apró lépésekkel, kitartóan és egymást segítve képesek vagyunk felépíteni egy jobb, egészségesebb és boldogabb világot, ami egyéni szinten kezdődik. Ha te jól vagy akkor környezeted is jól van, ha a környezeted jól van akkor a világ is jól lesz. 

Csatlakozz hozzánk, és tegyél meg minden tőled telhetőt a saját és környezeted testi, mentális és szellemi egészségének védelmében. Együtt könnyebb!