FEDEZD FEL A BENNED IS MEGBÚJÓ ELREJTETT ERŐT

Csatlakozz a Homing Erejéhez az Egészség, a Boldogság, a Siker és a Fogyás Megteremtése Érdekében!

Belsőnk megismerése és önmagunk jól és jóra használása kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtaláljuk a helyünket az életben és felelős, értékes létezőkké váljunk a világban. Az önazonosság, az értékek és a szív alapú célképzetek segítenek abban, hogy vigyázzunk az életre és értelmet találjunk benne Önmaguknak.

A személyes problémákból a Homing konzultációkon keresztüli önmagunkhoz vezetés lehetőséget ad arra, hogy megértsük, hol a helyünk a világban, és így helyre kerüljünk életünkben is. Az életünk újra hasznos és értékes lesz, amennyiben felismerjük és kihasználjuk a bennünk lévő erőforrásokat és képességeket.

Az életünk minősége és boldogsága azon múlik, hogy megtettünk-e mindent, ami tőlünk telik ahhoz, hogy az életünket “szolgáljuk” és védelmezzük. Egyedül senki nem boldogul, hiszen az élethez is két ember kell, például az anya és a magzat, akik egymásra vigyázva vállalnak kettős felelősséget. Egy adott pillanatban két megélés létezik: szülés és születés, az anya vigyázz a születendő lényre a szülés során, a születendő lény vigyázz a szülő anyára.

A megtartó kapcsolatok és a testünk, amelyben lakunk, mind részei annak, ahogyan mi magunkkal vagyunk. Bátran nyitni a jövő felé, reménykedni a jobb holnapban, és elfogadni, hogy ami ma van, holnap már talán nem lesz, fontos ahhoz, hogy az élet élni akarjon rajtunk keresztül.

Az életnek és önmagunknak adott jelentés, valamint az elintézetlen dolgok megnyilvánulása, mind részei annak a folyamatnak, amelyben hozzásegítjük magunkat a normál működéshez.Önmagunk és belső világunk megismerése, valamint a jövőbe vetett hit és remény, kulcsfontosságúak ahhoz, hogy harmonikus és teljes életet éljünk.

AZ ÖNIRÁNYÍTÁS EREJE

Az Önirányítás ereje azonban nemcsak az egészségünket és boldogságunkat segíti elő, hanem az ideális testsúlyunk elérésében is kulcsszerepet játszik. Amikor felszabadítjuk a belső akadályainkat és újra kapcsolódunk ehhez a belső “énerőhöz”, képesek vagyunk megteremteni a cselkedeteinken kersztül az ideális külsőt, amelyre annyira vágyunk, anélkül, hogy szigorú diétáknak és megerőltető testmozgásoknak kellene alávetnünk magunkat.

A Homing Önirányités erejével újraéled bennünk a belső erő, az önfegyelem, a motiváció, a kitartás, az akaraterő és a személyes felelősségvállalás. Azáltal, hogy csatlakozunk ehhez a mindenki számára elérhető erőhöz, a könyvben leírt eszközökön és technikákon keresztűl képesek leszünk a félelmeinken átlépve újra megtalálni vágyainkat, álmainkat, a boldogságot és megszabadulni a felesleges súlytól és a fusztrációt okozó stressztől.

Indulj el az Önmegismerés útján, és fedezd fel a lehetőségeket és a varázslatot, amit az élet kínál. Ne habozz tovább, hanem csatlakozz ehhez az elrejtett erőhöz, hogy megtapasztalhasd az egészség, boldogság és fogyás varázsát az életedben!

SEMMI OLYAT NEM KELL TENNED AMIT EDDIG TETTÉL, OLVAS CSAK BELE!

Rendeld meg most és nyisd meg magad a Homig Önirányitásnak erejének titkait a könyvemben leírt eszközökön és technikákon keresztül, hogy megtaláld az igazi belső erődet, és teremtsd meg a tudatos cselekedetein keresztül az álmaidat és vágyaidat!

7 990 Ft helyett - 38% kedvezménnyel
4 990 Ft -ért

Katona Zoltán vagyok aki az embert szolgálja és az életet védve élteti.

Egy mentálhigénés szemléletű életmód és életvezetési mentor.

1998 óta küldetésemnek érzem, hogy:

• Embertársaimank valamilyen formában segítések és védelmezzem őkat,

• Felhívjam a figyelmet a mentális egészség jelentőségére, és ezen a téren is támogassam a hozzám forduló embereket.

Célom, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem azokat az eszközöket, ismereteket, termékeket amelyek révén az önirányítás erejével, boldogabbá és teljesebbé válhat életük. Meggyőződésem, hogy a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai egészség, és odafigyelésre, törődésre éppúgy szüksége van.

KÖNYV, AMI TÉNYLEG SEGÍT

A könyv címe azon okból lett “A fogyás amiért semmit nem kell tenned” mert ezzel a kiadvánnyal az egész életünket lemodellezem a diétákon keresztül. Mire a végére érsz, teljesen más szemmel fogsz nézni a körülöttünk lévő világra.

Kezdjük a leglényegesebbel, a könyv címe? Miért olvasod e sorokat? Valószínűleg azért, mert olyat ígérek ami valójában nem létezik. Lehetett volna az is a címe, hogy élet amiért semmit nem kell tenni.

Máris befolyásoltalak, te pedig a könnyebb utat választottad. Ugyanez történik az életben is. Akármerre indulsz, akármerre nézel, befolyásolnak. Főleg a napi fogyasztási cikkeket illetően. Tolják az arcodba az egészségtelen ételeket, italokat, nassolni valókat, minden pillanatban vásárlásra és főleg fogyasztásra vagy ösztönözve. Te pedig veszed az ál-cukros üdítőket, az ál-diétás termékeket és mindent, aminek megtetszik a „tálalása”. A könyv valódi címe és amiről szól az nem más mint az “ébredés” azaz a Homing az önirányitás ereje.

7 990 Ft helyett - 38% kedvezménnyel
4 990 Ft -ért

A könyv segítségével ráébredhetsz, hogy az egész életünkben vannak lehetőségek az egészségesebb és boldogabb életre, és ezeket nem kell nehéz munkával elérni.

Módszerem és életszemléletem elvezet az önirányítás erejének felfedezéséhez, amely által megtanulhatsz olyan döntéseket hozni, amelyek segítenek elérni a céljaidat, anélkül, hogy lemondanál az élvezetekről.

Amikor eljutsz a könyv végére, egészen más szemmel fogsz nézni a világra. Megtanulod, hogy hogyan hozz ki többet az életedből, és hogyan változtasd meg a fogyás és az életmódváltás kapcsolatát, feszültséggel és stresszes életedbe, hogyan hozzál békét, nyugalmat és egyensúlyt. A könyv valódi címe tehát az “Ébredés”, mert ez az, amit el fogsz érni az olvasása során.

Fedezd fel a könyvben leírt módszert amely alkalmazásával megnyitod az utat a problémák megoldásához és a lehetőségek felfedezéséhez. Az önmagadban és a környezetedben rejlő erőt és potenciált használva lépésről lépésre haladhatsz a boldogság, a siker és az önzetlen szeretet felé. Engedd, hogy a könyvben leírt eszközök segítsenek átlendülni a stressz faktorokon, kríziseken, traumákon és félelmeken, és elindítson az álmaid és vágyaid felé vezető úton, hogy a béke és a hála be tudjon költözzöni a mindennapjaidba. Hozd be az Önirányitás erejét az életedbe, és tapasztald meg a forradalmi megközelítést, amely az átalakulást és fejlődést hozza számodra!

7 990 Ft helyett - 38% kedvezménnyel
4 990 Ft -ért

Válaszd az egyszerűbb utat az életben, és fedezd fel a benned rejtőző valódi erőt és lehetőséget. Ne habozz tovább, rendeld meg most a “Fogyás, Amiért Semmit Nem Kell Tenned” könyvet benne a Homing módszerrel, és kezdj el egy új, egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni már ma!

Még mindig hezitálsz miközben álmodozol a tökéletes életről, ahol minden vágyad valóra válik? Vége a kudarcoknak és a lemondásoknak! Most itt az idő, hogy felfedezd a forradalmi új megközelítést az életmódváltásban, amely örök boldogságot és sikert ígér!

Hagyd el a hagyományos és unalmas módszereket, melyekben minden porcikádat meg kell erőltetned a változásért! Ez a “Titkos Formula” az, amitől az életed egy teljesen új dimenzióba repülhet, melyet a Homing módszerben meg fogsz találni!

Itt az idő, hogy megismerd a valódi, működő életmódváltás titkát, amelynek köszönhetően könnyedén és természetesen érheted el a céljaidat. Felejtsd el az önsanyargatást és a korlátozó diétákat! Ez a forradalmi új megközelítés rádöbbent, hogy a boldogság és a siker nem külső tényezőktől függ, hanem belülről, belőled fakad.

7 990 Ft helyett - 38% kedvezménnyel
4 990 Ft -ért

SZEREZD BE MOST!

Tedd felre a korlátokat és lépj be az új életszemlélet világába, ahol az életed minden területén hihetetlen átalakulások várnak rád. Éld meg az életet a saját feltételeid szerint, töltsd meg energiával a testedet és a lelkedet, és találd meg az igazi boldogságot az egyszerűbb és természetesebb utakon.

Ne engedd, hogy az életed továbbra is a régi sémák és megközelítések rabja legyen! Fedezd fel azt a “Titkos Formulát”, ami megváltoztat mindent, amit eddig gondoltál az életmódváltásról és a saját életről. Tedd meg az első lépést a forradalmi úton, és légy a boldogság és a siker igazi mestere!

Szerezz be egy példányt a könyvből, akár hangoskönyv vagy e-book formátumban, hogy megismerd az Életmódváltás Forradalmának minden titkát! Ne hagyd, hogy az élet a kezedből csússzon ki, vedd át az irányítást és élvezd az igazi boldogságot és sikerességet, amire mindig is vágytál!

7 990 Ft helyett - 38% kedvezménnyel
4 990 Ft -ért